Jannemieke

Hoe ik 11 kilo afviel

Eind augustus besloot ik: nu is het genoeg met het gejojo! Ik was te zwaar met als gevolg dat het sporten ook niet meer goed lukte, maar waar begin je dan??Ik stapte de sportschool binnen voor info en zag het kantoortje van BMFITT. Ik maakte een afspraak met Bart en ben meteen die week begonnen………Nu een half jaar verder ben ik 11 kg lichter en door het sporten voel ik mij zoveel beter! Doordat Bart me bewust maakt van mijn gewoontes en voeding (soms best confronterend;) maak ik gezondere keuzes. Tijdens het sporten word ik steeds uitgedaagd en goed gecorrigeerd op mijn houding. En het belangrijkste: ik vind het weer leuk!!

Boudewijn

Hoe ik 36 kg afviel

I had a great experience here. I was helped by a personal trainer (Bart) for 3 months. He learned meall I needed to know about the body, food and exercise. For me, the food knowledge helped me outthe most, I had no idea how this all worked. He teached me a lifestyle, how to adjust my habits. It wasby no means a crash-diet. Just by understanding what my body needed and how to accommodatethis, I lost 25 kilo’s in 3 months. I now feel confident, that with the tools he gave me, I can keep ahealthy body(weight) by myself. The fitness equipment was in good condition, nice staff and not amacho culture. All around the best experience I could have hoped for! Thank you so much, Bart andcrew!

Lees ook het volledige artikel over Boudewijn.

Robbert

Hoe ik 13 kg afviel

Als je een levensstijl verandering wil dan kan ik BMFITT zeker aanraden! Bart en Lotte zijn goede begeleiders! Met trainen geven ze duidelijk tips en leggen ze uit waarom je een bepaalde training doet. Maar naast het trainen geven ze ook goede begeleiding op gebied van voeding, stress en werkdruk. Maar resultaten zeggen het meeste, ik ben 13 kg afgevallen in 3 maanden, mijn bloeddruk is gedaald van 140/80 naar 127/74 en bovenal voel ik mij veel fitter. Wil je ook een verandering? Bel dan zeker even naar Bart voor een kennismakingsgesprek.

Maarten

 

Maarten verloor 18 kg in 5 maanden

Linda

 

Hoe ik 10 kilo afviel

Paar maanden geleden bij Bart terecht gekomen omdat ik graag wat wou afvallen. Nu ben ik ong 3 maanden bezig en al aardig wat afgevallen (11.5 kg) en voel me ook nog is een stuk beter en zit lekkerder in me vel. Hij heeft me geholpen om mijn levensstijl te veranderen zonder dat ik ervoor op dieet hoefde. Ook kwa sporten wist ik niks was eigenlijk nog nooit naar de sportschool geweest. Maar weet nu hoe ik alle oefeningen correct moet uitvoeren. Dus mocht u nog wat kilo’s willen afvallen of uw levensstijl willen veranderen bent u hier aan het goede adres. Gr linda

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Wil jij ook afvallen?
Met minimale en slimme aanpassingen in je gedrags- en voedingspatroon, kan ook jij dat. Laat je voorlichten over onze programma’s en vul onderstaand formulier in.