First Class Fitness heeft een splinternieuwe gym aan de Schieweg te Delft. Nu ook voor groepslessen. Claim de gratis proefles.

+31 (0)6 45 40 24 70

Schieweg 1A, 2627 AN Delft

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Top
Personal Trainer Delft > Gezond leven  > Versoepelingen COVID19. Wat kan er weer in Delft
versoepelingen

Versoepelingen COVID19. Wat kan er weer in Delft

Er was weer eens een persconferentie over covid op 15 februari. Deze was echt anders in meerdere opzichten. Ook al zou het maar zijn dat premier Rutte dit keer de leiding van de persco had overgelaten aan Ernst Kuipers. En misschien is het wel de laatste.

We zetten het in eenvoudige taal nog eens onder elkaar wat er werd gemeld.

Er kan weer heel veel in Delft. Bijna terug naar het oude normaal in drie stappen

Meesten van ons hebben hier hier reikhalzend naar uit gekeken. Er zijn gelukkig weer veel versoepelingen mogelijk. Veel mensen zijn gevaccineerd én we te maken hebben te maken met een coronavariant waar we veel minder ernstig ziek van kunnen worden.

``Hier heeft iedereen reikhalzend naar uitgekeken. Bijna alles weer terug naar normaal in drie stappen.``

Stap 1. Wat direct weer mag

We mogen thuis weer meer dan 4 mensen uitnodigen en we mogen ook weer voor de helft van de tijd terug naar kantoor.

Bram van Ruijven

Soumaya Sayici-Slilem

Stap 2. Wat zijn de regels vanaf vrijdag 18 februari

Alles mag open tot 1 uur ’s nachts. Bijvoorbeeld restaurants, cafés en bioscopen. Op plekken waar je een coronatoegangsbewijs moet laten zien, hoef je: geen mondkapje meer op en geen vaste zitplaats te hebben. Ook hoef je dan geen 1,5 meter afstand te houden. Bijvoorbeeld in een café, in de bioscoop of in het theater.  Op plekken waar meer dan 500 mensen zijn, moet je wel een mondkapje op en een vaste zitplaats hebben. (Bijvoorbeeld bij een concert.). Er is ook wat veranderd als je na een besmetting in quarantaine moet:

Als je positief getest bent, moet je

  • nog maar 5 dagen binnen blijven.
  • wachten tot je 24 uur geen klachten meer heeft.

Stap 3. Wat moet en mag vanaf vrijdag 25 februari

De normale openingstijden mogen weer gehanteerd worden. Je hoeft geen coronatoegangsbewijs te laten zien. Je hoeft meestal geen mondkapje meer op.
Bijvoorbeeld in een winkel, café of theater. Als je met het openbaar vervoer gaat moet je wel een mondkapje op. Deze regel geldt ook op het vliegveld. Een vaste zitplaats hoeft niet.
1,5 meter afstand houden hoeft ook niet meer. Je moet een negatieve test laten zien op plekken binnen waar meer dan 500 mensen zijn. En als je geen vaste zitplaats heeft. Voor beurzen en congressen geldt deze regel niet.
LET OP: De regels van stap 3 zijn plannen van de regering. De Tweede Kamer moet daar nog akkoord mee gaan.

 

We kunnen weer volop trainen bij First Class Fitness

Wij volgen het stappenplan en regels zoals ze hier boven zijn beschreven. Dit betekent dat we weer volop ons rooster kunnen gaan gebruiken. Regelmatig intensief trainen is een belangrijk onderdeel voor een gezond lijf en weerstand. Bij First Class Fitness kan dat onder deskundige begeleiding. Onze trainingsruimtes worden goed geventileerd en de ruimtes zijn zo groot, dat afstand houden geen enkel probleem is. Prima omstandigheden voor een geweldige trainingservaring.

Zoals iedereen gewend is zullen wij gastvrij blijven en dat kan natuurlijk ook zonder handen schudden. Onze trainers staan voor jou klaar.

Heb je interesse in het te gekke welkomstgeschenk bij een bezoek aan onze personal gym?

Ja! Stuur me alle informatie over het gratis welkomstgeschenk

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geen reacties
Reageer
Naam
E-mail*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.