bmfitt delft
Over ons

Een goede Personal Trainer word je mede door te luisteren naar je klanten en de juiste bijscholing. Daar zijn wij bij BMFITT groot door geworden. Inmiddels is BMFITT flink gegroeid en hebben meerdere Personal Trainers zich aangesloten. Het werkgebied van BMFITT is geheel Zuid Holland en in het bijzonder Delft en omliggende gemeentes.

Volg ons
Jennifer van der Ven 1

Jennifer van der Ven

, ,

Bart is een Hele goede Personal Tainer! ik ben zeer tevreden.
Hij is een goed opgeleide trainer die weet waar hij het over heeft. zijn focus ligt vooral of het uitvoeren van de oefeningen in de juiste houding zodat blessures worden voorkomen en de juiste spieren worden getraind. Ik heb een blessure aan mijn enkel waardoor ik bepaalde oefeningen niet kan uitvoeren. Dit is echter geen probleem, er wordt gezocht naar een passende oefening die ik wel kan uitvoeren waarmee ik dezelfde spiergroep train. Daarnaast geeft hij goed voedingsadvies en neemt hij periodiek je eetpatroon door en probeert dit samen met jou te verbeteren.
Deze trainer is echt een aanrader als je een trainer zoekt die weet waar hij het over heeft en resultaten goede resultaten boekt!

Geinspireerd?