First Class Fitness heeft een splinternieuwe gym aan de Schieweg te Delft. Nu ook voor groepslessen. Claim de gratis proefles.

+31 (0)6 45 40 24 70

Schieweg 1A, 2627 AN Delft

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Top
kennismaken

Soumaya Sayici-Slilem

Hoe het allemaal begon

Ik ben al erg jong begonnen met sporten in de sportschool. Vanaf mijn 15e was ik er vaak te vinden. Ik weet als geen ander wat er voor nodig is resultaat te boeken. Dat vraagt doorzettingsvermogen maar ook wilskracht en discipline.  Het beste uit jezelf halen heeft tijd nodig. Ik ook ervaren dat dit tijd kost. Echter heeft sporten mij erg veel gebracht. Het klinkt als een open deur maar het heeft mij door moeilijke tijden heen geholpen. Dat si de reden dat ik er mijn vak van heb genaakt. Als personal trainer en leefstijlcoach vind ik het een uitdaging om met cliënten aan de slag te gaan om meer uit het leven te halen. Niet te stijf en te strak met met een dosis humor en gezelligheid.

Opleidingen en skills

Ik heb meerdere opleidingen gedaan in het vak van trainen. Zoals de AALO fitness trainer level 1 en 2, AALO fitness master level 3 en AALO personal trainer level 4. Omdat ik wil blijven leren start ik binnenkort met de Menno Henselman cursus. Dé autoriteit in personal training. Met mij trainen zorgt dat je sterker wordt en dit ook dagelijks meeneemt in je andere activiteiten. Mijn begeleiding zal altijd zorgen voor een balans in bewegen, voeding en ontspanning.

”Wil jij een ook op een leuke manier werken aan een krachtiger lijf en meer uit het leven halen? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek.”

Soumaya Sayici-Slilem