First Class Fitness heeft een splinternieuwe gym aan de Schieweg te Delft. Nu ook voor groepslessen. Claim de gratis proefles.

+31 (0)6 45 40 24 70

Schieweg 1A, 2627 AN Delft

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Top
kennismaken

Silvana Joghi

MIJN NAAM IS SYLVANA JOGHI,  PERSONAL TRAINER, MOTIVATIE COACH

Wie is Sylvana

Ik ben zelf gestart met sporten in 2007. Om resultaat te boeken in fitter worden heb ik veel geleerd en weet ik wat het onderscheid is tussen fabels en werkelijkheid. Er wordt veel geschreven over fitter worden maar wat echt werkt is belangrijk. Door mijn nieuwsgierigheid en vooral ook door beginnersfouten triggerde het mij wat nu echt werkt om resultaat te halen. Zo ben mij steeds meer gaan verdiepen in het onderwerp fitness en training. Na het met succes meedoen aan fitnesswedstrijden heb met veel plezier er mijn vak van gemaakt. Gezondere mensen zijn gelukkiger. Mijn missie is om zoveel mensen te helpen naar een gezonder en gelukkige leven. Door mijn ervaring weet ik dat niet alleen bewegen en sporten belangrijk is maar de balans tussen sporten, voeding en coaching om doelen te halen.

Opleiding en skills

Ik heb alle up-to-date diploma’s van fitness en personal trainer. Mijn sterke eigenschap is coachen voor resultaat. Dat doe ik met veel toewijding en plezier.

”Wil jij doelgericht personal training krijgen en door mijn enthousiasme leren volhouden? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek.”

sylvana