First Class Fitness heeft een splinternieuwe gym aan de Schieweg te Delft. Nu ook voor groepslessen. Claim de gratis proefles.

+31 (0)6 45 40 24 70

Schieweg 1A, 2627 AN Delft

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Top
kennismaken

Sherwin Tewari

Succes door het doen

Het verhaal van hoe ik in dit vak als Personal Trainer terecht ben gekomen is door ervaring. Als jongetje wilde ik er alles aan doen om meer spieren te ontwikkelen. Ik trainde hard en gebruikte allerlei middelen om spiermassa op te bouwen. Zelfs apparaten van Tell-Sell heb ik aangeschaft. De rest is geschiedenis want het leverde mij totaal niet de gewenste resultaten op. Wat wel werkte waren de juiste oefeningen in combinatie met goede voeding en doorzettingsvermogen. Hierdoor wist ik dat vooral doen wat werkt het beste is. In de loop van jaren kreeg is steeds meer mijn droomlichaam en merkte ik ook dat ik zowel fysiek als mentaal steeds sterker werd. dat wil ik graag doorgeven aan anderen.

Opleidingen en skills

Door mijn ervaring en fitnessopleidingen weet ik wat jij nodig hebt om te werken aan jouw droomlichaam. Dat doe ik op een enthousiaste manier waardoor het ook leuk wordt en dat bevordert volhouden.

”Wil jij een ook werken aan jouw droomlichaam? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek.”

Sherwin Tewari