First Class Fitness heeft een splinternieuwe gym aan de Schieweg te Delft. Nu ook voor groepslessen. Claim de gratis proefles.

+31 (0)6 45 40 24 70

Schieweg 1A, 2627 AN Delft

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Top
 
first class fitness

Personal Training Delft

wat wij doen

Personal Training

Personal training en coaching is ons vak. We maken dan ook werk van maatwerk. Maatwerk in een setting waarbij wij gastheer zijn en een mix van belastbaarheid, voedingadsadvies, training en mindsetcoaching toepassen waardoor je uiterst comfortabel je lessen kan volgen. Volhouden voelt niet meer als volhouden want onze programma’s leiden tot een fittere en energieke versie van jezelf. Functioneel trainen en de funfactor staan daarbij voorop.

Personal Training Delft 1

Over functioneel trainen

Sporten is gezond. Het geeft energie en zorgt er voor dat je minder kwetsbaar bent. Daarnaast zorgt het voor een gezonde dosis zelfvertrouwen. Centraal in onze filosofie staat functioneel trainen. Een mix van oefeningen als squats, deadlifts, TRX-rows, enzovoorts. Focus op bewegingen die de spiergroepen trainen om de basic bewegingsmechanieken van je lichaam te versterken.

De funfactor

Het klinkt eenvoudig. En dat is het eigenlijk ook. Onze programma's zijn er op gericht, dat er een grote mate aan plezierbeleving tijdens de lessen is. Het opzoeken van je fysieke grenzen tijdens een les, zal niet altijd de beste motivatie opleveren om je volgende les bij te wonen. Onze trainingen zijn gevarieerd en geven voldoening.

onze filosofie

Resultaten behalen met evidence based methodes

Trainen. Voor een gezond lichaam en fitte geest.

Gezonde voeding. Gevarieerd eten met de Schijf van Vijf

Leefstijl. Goede nachtrust. Beperk alcohol en cafeรฏne. Voldoende bewegen. Regelmatig ontspannen

Ja! Stuur mij alle (start-)informatie