First Class Fitness heeft een splinternieuwe gym aan de Schieweg te Delft. Nu ook voor groepslessen. Claim de gratis proefles.

+31 (0)6 45 40 24 70

Schieweg 1A, 2627 AN Delft

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Top
 
first class fitness

Personal Training Buiten

onze diensten

Buiten Personal Trainen

Binnen Trainen is niet altijd mogelijk. Denk aan COVID. Voor sommigen niet wenselijk. Daarom biedt First Class Fitness ook Personal Training Buiten aan. Trainen vormt de basis van presteren in het dagelijks leven van, werk, hobby en sport. Door in trainingsprogramma’s een funfactor mee te geven, nodigt het extra uit.

Niet in het sportcentrum, maar juist daarbuiten behaal jij jouw optimale kwaliteit van het leven. Om deze reden bieden wij diverse uitdagende Personal Trainingsprogramma’s voor iedere doelstelling.

 

logo square refurb

Outdoor Personal Training

Buiten sporten is niet altijd mogelijk maar heeft een grote meerwaarde. Het is uitdagend, ontspannend, fris, en iedere dag anders.

De funfactor

Het klinkt eenvoudig. En dat is het eigenlijk ook. Onze programma's zijn er op gericht, dat er een grote mate aan plezierbeleving tijdens de lessen is. Het opzoeken van je fysieke grenzen tijdens een les, zal niet altijd de beste motivatie opleveren om je volgende les bij te wonen. Onze trainingen zijn gevarieerd en geven voldoening.

buiten trainen

buiten trainen

Wil jij weten hoe voor jou persoonlijk een goed oefenplan er uit ziet? Vraag vandaag dan nog informatie aan voor een gratis intake.

Ja! Stuur mij alle (start-)informatie