First Class Fitness heeft een splinternieuwe gym aan de Schieweg te Delft. Nu ook voor groepslessen. Claim de gratis proefles.

+31 (0)6 45 40 24 70

Schieweg 1A, 2627 AN Delft

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Top
 
wat past bij jou

Ongediplomeerde personal trainers

PAS OP MET ONGEDIPLOMEERDE PERSONAL TRAINERS

IEDEREEN KAN ZICH PERSONAL TRAINER NOEMEN

Het beroep Personal Trainer is een vrij beroep. Er zijn geen specifieke eisen om dit beroep uit te oefenen en jezelf zo te noemen. Als je zelf een fanatieke sporter/trainer bent wil dat nog niet zeggen dat je de juiste skills en vaardigheden in je hebt om Personal Trainer te noemen. In Nederland zijn er ruim 4000 geregistreerde Personal Trainers. Hoe scheid je kaf van het koren?

DE WAARDE VAN EEN GOED OPGELEIDE PERSONAL TRAINER

Als je een Personal Trainer in de arm neemt wil je graag een veilige begeleiding richting je doel. Een goed opgeleide Personal Trainer zal de tijd nemen om een uitgebreide intake af te nemen. Hij wil alles weten over je gezondheid, je huidige conditie, je eventuele blessures , wat je allemaal al gedaan hebt aan sport en je wensen. Hij zal doorvragen om achter de juiste antwoorden te komen, dit met jou checken en vastleggen. Een Personal trainer heeft altijd als basis Fitness A en B gedaan over basiskennis trainen en dit aangevuld met specifieke Personal Trainers opleiding(en). Al deze opleidingen zij gedaan bij erkende opleiders.

BIJSCHOLING BLIJFT NODIG

Er is veel vraag naar Personal Trainers. De markt is volop in beweging. Dat betekent dat er ook steeds meer onderzoek komt naar nieuwe soorten trainingen, blessures en gericht behalen van doelen. Mensen veranderen en de Personal Trainer verandert mee. Daarom is bijscholing nodig. Een goede Personal Trainer weet meer dan alleen over trainen. Voeding, gedrag, blessures, chronische aandoeningen zijn ook erg belangrijk. Je moet je veilig voelen bij een Personal trainer en de zekerheid hebben dat hij goed begeleid.

VRAAG ER NAAR!

De meeste Personal Trainers hebben een website waar ze hun opleidingen en ervaringen op vertonen. Is dit niet het geval vraag hier dan naar tijdens het kennismakingsgesprek.

GEEN ANGSTVERHAAL, MAAR HET GAAT WEL OM JE GEZONDHEID

Jij wilt natuurlijk niet met blessures in aanmerking komen als je gaat sporten met een Personal Trainer. Het zal niet de eerste keer zijn dat door ondeskundigheid verkeerde adviezen worden gegeven. Veel Personal trainers gaan uit van hun eigen karakter en fitheid en leggen dan de lat veel te hoog voor hun klanten. Het verplaatsen in de klant en de juiste adviezen geven zullen een meerwaarde hebben in de motivatie en behalen van doelen.

Alle Personal Trainers van BMFITT (Personal trainer delft) hebben een afgeronde Personal Trainers opleiding en volgen regelmatig bijscholingen. Ze hebben allen de skills in training, voeding en coachen waardoor de professionele begeleiding richting doelen van klanten een gegarandeerd succes wordt.

Meer weten? Neem vandaag nog contact op met ons.

Ja! Stuur mij alle informatie over gezonde beweegprogramma’s

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.