First Class Fitness heeft een splinternieuwe gym aan de Schieweg te Delft. Nu ook voor groepslessen. Claim de gratis proefles.

+31 (0)6 45 40 24 70

Schieweg 1A, 2627 AN Delft

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Top
kennismaken

Silvana Joghi

MIJN NAAM IS OLCAY AKTEMUR,  PERSONAL TRAINER, LEEFSTIJLCOACH

Wie is Olcay,

Werken bij defensie heeft mij laten inzien dat fit zijn zoveel meer plezier geeft in het leven. Mijn passie voor sporten heeft ervoor gezorgd dat ik er na 14 jaar defensie er mijn vak van heb gemaakt. Ik kwam er al snel achter dat de ene opleiding voor personal trainer niet de andere was. Er is nogal wat kwaliteitsverschil. Het overdragen van kennis en enthousiasme vraag skills maar ook de juiste basis aan informatie. Daardoor heb ik snel een onderscheid gemaakt in waarheid en niet waarheid als het om het vak van personal training en doelen halen gaat. Omdat wetenschap contant in beweging is blijf ik door middel van up-to-date opleidingen ook op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen omtrent sporten, bewegen en gezondheid. Dat maakt het vak niet alleen uitdagend maar ook interessant en boeiend.

Opleiding en skills

Ik heb alle up-to-date diploma’s van personal trainer. Ik volg het vak op de voet waardoor mijn kennis en begeleiding in kwaliteit blijft toenemen.

”Wil jij een nononsens begeleiding en een methode die werkt in het halen van fitheidsdoelen? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek.”

Olcay-Aktemur