First Class Fitness heeft een splinternieuwe gym aan de Schieweg te Delft. Nu ook voor groepslessen. Claim de gratis proefles.

+31 (0)6 45 40 24 70

Schieweg 1A, 2627 AN Delft

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Top
kennismaken

Michella Guhnen

MIJN NAAM IS MICHELLA GUHNEN,  PERSONAL TRAINER, MENTAL COACH EN VOEDINGSCOACH

Wie is Michella

Woorden als plezier, positief en humor zijn belangrijke kenmerken van Michella. Maar ook nononsens en resultaatgerichtheid. Michella heeft in haar jeugd zelf ervaren wat fitness en krachttraining met je kan doen. Omdat ze hier veel plezier aan beleefde heeft ze hier haar vak van gemaakt. In de wereld van fitness en gezondheid gaan veel mythes en hypes rond. Michella is daar niet van. Mensen echt helpen draait om eerlijke voorlichting. Daar is iedereen veel beter mee geholpen. Trainen en werken met Michella is gegarandeerd plezier beleven. En dat is de kracht van het volhouden.

Opleiding en skills

Michella heeft alle vakdiploma’s in personal training. Daarbij is zij gespecialiseerd in het mentale aspect van gedragsverandering. Je kunt bij Michella terecht voor krachttraining, techniektraining en trainingsschema’s  maar ook voor afvallen en aankomen. Samen met de mentale ondersteuning en plezierige samenwerking geeft dit gegarandeerd resultaat.

”Wil jij ervaren wat plezier in training voor jou kan betekenen en heb jij een goede stok achter de deur nodig?  Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek.”

trainer michella