First Class Fitness heeft een splinternieuwe gym aan de Schieweg te Delft. Nu ook voor groepslessen. Claim de gratis proefles.

+31 (0)6 45 40 24 70

Schieweg 1A, 2627 AN Delft

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Top
 
first class fitness

Groepslessen Delft

wat wij doen

Small Group Training of Groepslessen

Onder leiding van een personal trainer in groepsverband werken aan je fitheid.ย  De workouts zijn speciaal afgestemd op kleine groepjes (max 6 pers) en zijn voornamelijk gericht op conditie en functioneel trainen. De groepslessen worden gehouden in de speciaal hiervoor ingerichte groepszaal. Het trainingsprincipe is gebaseerd op de formule Muscle Mania en zal in een circuitvorm uitgevoerd worden.

Groepslessen Delft 1

Over Muscle Mania

Muscle Mania is een afwisselende groepsles met een funfactor. leer je de basis van crossfit zoals de clean & jerk, overhead squats, snatchen en veel meer. Je traint veilig en effectief.

De funfactor

Het klinkt eenvoudig. En dat is het eigenlijk ook. Onze programma's zijn er op gericht, dat er een grote mate aan plezierbeleving tijdens de lessen is. Het opzoeken van je fysieke grenzen tijdens een les, zal niet altijd de beste motivatie opleveren om je volgende les bij te wonen. Onze trainingen zijn gevarieerd en geven voldoening.

onze filosofie

Resultaten behalen met evidence based methodes

Trainen. Voor een gezond lichaam en fitte geest.

Gezonde voeding. Gevarieerd eten met de Schijf van Vijf

Leefstijl. Goede nachtrust. Beperk alcohol en cafeรฏne. Voldoende bewegen. Regelmatig ontspannen

Ja! Stuur mij alle (start-)informatie voor de gratis proefles