First Class Fitness heeft een splinternieuwe gym aan de Schieweg te Delft. Nu ook voor groepslessen. Claim de gratis proefles.

+31 (0)6 45 40 24 70

Schieweg 1A, 2627 AN Delft

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Top
 
first class fitness

Groepslessen Delft

wat wij doen

Small Group Training

De groepslessen zijn onder begeleiding van een Personal Trainer. Deze zorgt er voor dat je gemotiveerd en gecorrigeerd wordt indien nodig. Bij ons in de Personal Training Studio hebben we verschillende soorten groepslessen. Voor ieder persoon is er wel een les die bij die past. Als je aan je conditie wilt werken, gewicht wilt verliezen of kracht wilt opbouwen, wij hebben voor elk doel een les die er bij past. Hou je van afwisseling en wil je gewoon lekker sporten dan kan bij ons zelf kiezen met welke les je mee doet. Elke maand krijg je van ons een aantal credits, deze credits kan je gebruiken om zelf een les uit te kiezen die je leuk vindt en op een tijdstip wat je goed uitkomt.

logo square refurb

Over de groepslessen

De Muscle Mania les is een circuittraining die je volledige lichaam traint en gericht is op spiermassa en conditie. Fit Boxing hebben we ook bij ons in de Personal Training Studio, samen boksoefeningen doen in combinatie met krachttraining, fun, conditie en kracht is waar deze les voor staat. Voor de mensen die echt tot het naadje willen gaan hebben we de SHIT les, Shit staat voor Short High Intensity Training, een lekkere explosieve les voor mensen die hun conditie willen opbouwen.

GROEPSLESSEN ZIJN FUN

Small Group Training is erg populair, dit komt omdat veel mensen het leuk vinden om gezellig met een groepje te trainen. Ben je van jezelf wat minder gemotiveerd, of weet je in een sportschool niet wat je moet doen dan is Small Group Training echt iets voor jou. Ben je benieuwd hoe het is om bij ons in de studio te trainen? Meld je dan snel aan voor een proefles.

onze filosofie

DE DRIE PILAREN VAN FIRST CLASS FITNESS

Training → voor een sterk lichaam

Voeding → voor een gezonde lifestyle

Coaching → voor blijvend resultaat

VUL HIER JE GEGEVENS IN VOOR MEER INFORMATIE.