First Class Fitness heeft een splinternieuwe gym aan de Schieweg te Delft. Nu ook voor groepslessen. Claim de gratis proefles.

+31 (0)6 45 40 24 70

Schieweg 1A, 2627 AN Delft

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Top
 
wat past bij jou

Fitness Pijnacker

DE BESTE FITNESS VOOR INWONERS VAN PIJNACKER

First Class Fitness is gevestigd aan de Schieweg te Delft en is de meest moderne Personal Gym cq fitnessvoorziening van Delft en omgeving. Pijnacker ligt op een korte afstand van Delft. Wij garanderen resultaat in gezondheidsdoelen als afslanken en fitter worden. Velen gingen je al voor. Onze personal gym is voorzien van een douche en je kan gratis parkeren. Ideale omstandigheden om jouw fitness te integreren in je wekelijkse agenda.

UNIEKE COMBINATIE PERSONAL TRAINER EN GROEPSLESSEN

First Class Fitness werkt alleen met gediplomeerde personal trainers. Veilig en verantwoord trainen begint met deskundige begeleiding. Wij laten je niet aan je lot over in onze personal gym.  Voor ieder fitnesstoestel is een eigen benadering nodig. Vind je het prettiger om fitness te ervaren in een kleine groep? Ook dat wordt in onze personal gym aangeboden.

GA VOOR KWALITEIT

Onze kwaliteit wordt bepaald door ieder afzonderlijke onderdeel van de fitnessbeleving.

  • een nieuwe en schone fitnessruimte
  • gediplomeerd personeel
  • een ruim en nieuw aanbod aan fitnesstoestellen
  • keuze in individueel of groepstraining
  • private health app
  • deskundig voedingsbegeleiding / -plan
  • airconditioning
  • geventileerde ruimtes
  • daglicht

First Class Fitness Dé  PARTNER VOOR FITNESS te PIJNACKER

Gezondheidsdoelen zijn persoonlijk en veranderen vaak ook in de loop van de tijd. Personal Training afgestemd op jouw persoonlijk doel. Omdat we tussendoor evalueren worden doelen en daarom ook de trainen tijdig bijgesteld. Dat is wel zo effectief.
Veiligheid en vertrouwen zijn van grote waarde en dat is First Class Fitness zich zeker van bewust. Onze werkwijze geeft zeer goede handvatten om betaalbaar en effectief met jou aan de slag te gaan. Lees hier meer over trainen. 

ALS AFSLANKEN JE DOEL IS

Het belang van voeding wordt vaak onderschat bij het behalen van gezondheidsdoelen als afslanken. De Personal Trainer van First Class Fitness heeft de juiste kennis en diploma’s om de juiste voedingsbegeleiding met je op te starten. Bewegen en training zijn een belangrijke voorwaarden voor gezondheid, maar de juiste voedingsadviezen zullen nog meer bijdragen in de boogde resultaten. Personal Trainers in een Fitness geven daarom zoveel meer dan alleen een training. First Class Fitness geef ook coaching in  leefstijl, dat maak de begeleiding zoveel completer. In de basis bestaat de dienstverlening uit een gewogen en individuele balans van bewegen, voedingsadvies, coaching en meting.

Belangrijk te melden is ook de erkende Gewichtsconsulent achtergrond. Veel aanvullende zorgverzekeraars vergoeden de begeleiding van een erkende BGN gewichtsconsulten. Dit betekent dat er beschikking is over wetenschappelijk verantwoord voedingsadvies.

Fitness met een fun factor

Herkenbaar? Heb jij geen goede ervaring met een Fitnessaanbieder of denk je dat Fitness niets voor jou is? Kom dan maar eens langs bij First Class Fitness en laat je overtuigen dat wij wel een juiste match zijn voor jou.  Soms weet je niet waar je naar moet zoeken om bij de juiste fitnessleverancier terecht te komen. Wat je doel ook is, fitter worden, afslanken, meer energie?

 

FITNESS VOOR PIJNACKER; ZET VANDAAG DIE EERSTE STAP!

Ja! Stuur mij alle informatie over gezonde beweegprogramma’s

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.