First Class Fitness heeft een splinternieuwe gym aan de Schieweg te Delft. Nu ook voor groepslessen. Claim de gratis proefles.

+31 (0)6 45 40 24 70

Schieweg 1A, 2627 AN Delft

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Top
Personal Trainer Delft > Website  > First Class Fitness wint Beste-Website 2022 Award
beste website Delft

First Class Fitness wint Beste-Website 2022 Award

Waardering krijgen is altijd leuk. Wij waren dan ook zeer verheugd over de classificatie van onze website als ‘beste website 2022’ door de ADVIESJAGERS. Vanaf nu mogen we het embleem van kwaliteit dragen die bij de award hoort.

Hoe vond de beoordeling plaats?

Het aantal punten is samengesteld uit subjectieve en objectieve evaluatiecriteria, die kunnen worden onderverdeeld in 4 categorieën:
  • UX / Bruikbaarheid
  • Vertrouwen & Veiligheid
  • Inhoud & Onderzoek
  • Diensten & Communicatie

Een uitgebreide weergave van alle criteria vind je hier.

top website

Het team achter ADVIESJAGERS staat in het teken van geweldige inhoud en daarom hebben we een meerfasenonderzoek van websites in verschillende categorieën uitgevoerd. Het resultaat: De beste websites worden bekroond met ons embleem van kwaliteit “Top Website 2022”

Personal Trainer Delft is First Class Fitness

First Class Fitness is ooit gestart in Delft onder de naam Personal Trainer Delft. Juist omdat de de website en haar domeinnaam door zoveel mensen werden gevonden en gewaardeerd, hebben we deze situatie zo laten bestaan.
First Class Fitness heeft inmiddels een tweede website onder haar eigen naam, te weten www.firstclassfitness.club en wij twijfelen er niet aan, dat ook deze website binnenkort in de prijzen zal vallen.

Kwaliteit leveren, is wat wij doen.

Niet alleen zijn onze websites op orde, maar ook onze programma’s kunnen rekenen op een hoge waardering getuige de score van 4.9 op een schaal van 1 – 5. Op de website van First Class Fitness kan je alle 57 recensies nog eens nalezen.

Google Review Badge

Wil jij ook eens kennismaken met onze programma’s?

Ja! Stuur me alle informatie over meer bewegen en gezond eten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geen reacties
Reageer
Naam
E-mail*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.