First Class Fitness heeft een splinternieuwe gym aan de Schieweg te Delft. Nu ook voor groepslessen. Claim de gratis proefles.

+31 (0)6 45 40 24 70

Schieweg 1A, 2627 AN Delft

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Top
Personal Trainer Delft > Gezond leven  > De Omikron variant, de 15e in de rij.
mechanische ventilatie omikron

De Omikron variant, de 15e in de rij.

Wist je dat je de omikron variant van het coronavirus is vernoemd naar de vijftiende letter van het Griekse Alfabet? De Delta variant, is vernoemd naar de vierde letter van het Griekse alfabet.

Wat veel mensen niet weten, is dat er tussen de vierde en de vijftiende letter ook diverse varianten zijn geweest, alleen waren deze niet zo nadrukkelijk aanwezig.

Na de omikron variant weer andere varianten

Als een virus zich vermenigvuldigt, is het een normaal proces dat het zich een heel klein beetje verandert. Soms is die verandering wat groter waardoor een virus zich bijvoorbeeld sneller gaat verspreiden. Dit principe geldt voor alle virussen. Dus zowel voor het griepvirus (influenza) als voor het coronavirus.

Het variëren van een virus is dus niets nieuws. Het is dus zaak, om een verstandig en duurzaam beleid te ontwikkelen waarin we op een verantwoorde manier met virussen kunnen samenleven. Een van de beste dingen die je kan doen om veilig te kunnen trainen is zorgen voor genoeg verse lucht.

Goed ventileren is noodzakelijk voor een gezond en prettig binnenklimaat. Ventileren is het 24 uur per dag verversen van binnenlucht met verse buitenlucht.

WDG Installatie te Zoetermeer installeert mechanisch ventilatiesysteem

First Class Fitness heeft aan WDG Installatie opdracht gegeven voor de installatie van een mechanisch installatiesysteem. Dit systeem is inmiddels volop in werking en zorgt 24 uur per dag voor de verversing van de binnenlucht met verse buitenlucht. Dit ventilatiesysteem past in het protocol waarin diverse aanbevolen maatregelen zijn opgenomen die zorgen voor een omgeving waarin veilig kan worden gesport.

mechanische ventilatiesysteem omikron

ventileren met corona

First Class Fitness is een Personal Gym

Een Personal Gym, is geen sportschool of fitnesscentrum, waar mensen ongecontroleerd door elkaar heen lopen. Bij ons het het gemakkelijk om afstand van elkaar te houden en wordt er altijd getraind onder toezicht van een gediplomeerde personal trainer. Bij ons worden er vanzelfsprekend protocollen gehanteerd op basis van de RIVM richtlijnen. Dat geeft in deze tijd een veilig gevoel.

Matig intensief bewegen is zeker in deze tijd essentieel voor een gezond lichaam én geest.

 

Wil je meer weten over trainen in onze nieuwe Personal Gym in Delft?

Ja! Ik ontvang graag meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geen reacties
Reageer
Naam
E-mail*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.