First Class Fitness heeft een splinternieuwe gym aan de Schieweg te Delft. Nu ook voor groepslessen. Claim de gratis proefles.

+31 (0)6 45 40 24 70

Schieweg 1A, 2627 AN Delft

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Top
 
first class fitness

Combitraining

wat wij doen

Personal Training én Small Group Training 

Speciaal voor die mensen die niets meer aan het toeval willen overlaten is er de combitraining. Dit is een combinatie van Small Group Training en Personal Group Training.
In dit intensieve programma train je in kleine groepen in een groepsles. Small Group Training is versterkt het jouw motivatie en het plezier in bewegen. Daarnaast ga je iedere week 1 op 1 met je Personal Trainer aan de slag op basis van een op maat gemaakt programma. De combitraining geeft het maximale resultaat.

logo square refurb

Over functioneel trainen

Sporten is gezond, dat weet natuurlijk iedereen. Het geeft energie en zorgt er voor dat je minder kwetsbaar bent. Daarnaast zorgt het voor een gezonde dosis zelfvertrouwen. Wat wij bij First Class fitness belangrijk vinden is dat je niet alleen sterker, slanker, fitter of gespierder wordt. Wij vinden het ook belangrijk dat je functioneel in het dagelijks leven beter wordt. Om deze reden doen wij vrije oefeningen met onze klanten. De personal trainers bij ons in het bedrijf zetten je niet op een apparaat wat de beweging voor je doet, wij leren jou goed bewegen.

De funfactor

Het klinkt eenvoudig. En dat is het eigenlijk ook. Jouw persoonlijke trainer zorgt er niet alleen voor dat jij maximaal resultaat behaalt. Maar hij zorgt er ook nog eens voor dat een training leuk is. Samen met je personal trainer kijk je welke oefeningen en op welke manier van trainen goed bij jou en je doelen past. Het mag soms zwaar zijn, maar dat hoeft niet te betekenen dat het niet leuk is.

onze filosofie

DE DRIE PILAREN VAN FIRST CLASS FITNESS

Training → voor een sterk lichaam

Voeding → voor een gezonde lifestyle

Coaching → voor blijvend resultaat

VUL HIER JE GEGEVENS IN VOOR MEER INFORMATIE.