First Class Fitness heeft een splinternieuwe gym aan de Schieweg te Delft. Nu ook voor groepslessen. Claim de gratis proefles.

+31 (0)6 45 40 24 70

Schieweg 1A, 2627 AN Delft

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Top
kennismaken

Bram van Ruijven

Die pet past ons allemaal

Een bijzondere zin om mijzelf voor te stellen maar dat wordt zo duidelijker. Ik ben momenteel nog werkzaam als sportmanager in Rotterdam maar ga binnenkort starten met de politie academie. Bij First Class Fitness ben ik met plezier personal trainer. Ik vind het heel tof om klanten te helpen om fitter te worden of andere gezondheidsdoelen te halen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan afvallen en/of meer energie krijgen en meer uit het leven halen.

Verder heb ik een vrouw en twee katten, hou ik van wandelen en reis ik graag.

Opleidingen en skills

Ik begeleid klanten op met een optimaal beweegpatroon meer uit trainingen te halen. Dit nemen zo ook mee in het dagelijkse leven. Dat doe ik op enthousiaste professionele manier.

โ€Wil jij afvallen en/of meer energie krijgen? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek.”

Bram van Ruijven