First Class Fitness heeft een splinternieuwe gym aan de Schieweg te Delft. Nu ook voor groepslessen. Claim de gratis proefles.

+31 (0)6 45 40 24 70

Schieweg 1A, 2627 AN Delft

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Top
 
first class fitness

Bootcamp

wat wij doen

Bootcamp Delft

Bootcamp is altijd populair bij de mensen die een actieve training willen en van de frisse buitenlucht houden. Het grote voordeel bij onze Personal Training Studio is dat als het weer er echt niet naar is, je ook mee kan doen met onze andere groepslessen. De Muscle Mania les is eigenlijk een soort bootcamp maar dan bij ons in de studio.

logo square refurb

Bootcamp tegen overgewicht.

Hoe komt het nou dat bootcamp zo goed tegen overgewicht helpt? Dit komt omdat een bootcamp een combinatie is van cardio en krachtoefeningen. Eigenlijk doet de bootcamp ook erg denken aan een combinatie van de Muscle Mania en SHIT groepslessen die we in onze Personal Training Studio geven.

Gezellig avontuur!

Alleen trainen is voor sommige mensen niet echt motiverend, maar samen een bootcamp doen juist wel. Als een team ben je aan het sporten. De personal trainer die de les geeft motiveert je, maar ook je mede sporters stimuleren je om het maximale uit jezelf te halen . Na afloop kan je nog even uitrusten onder het genot van een kop koffie of thee. Lijkt het je leuk om een keer een proefles mee te doen? Meld je dan snel aan!

onze filosofie

DE DRIE PILAREN VAN FIRST CLASS FITNESS

Training → voor een sterk lichaam

Voeding → voor een gezonde lifestyle

Coaching → voor blijvend resultaat

VUL HIER JE GEGEVENS IN VOOR MEER INFORMATIE.