First Class Fitness heeft een splinternieuwe gym aan de Schieweg te Delft. Nu ook voor groepslessen. Claim de gratis proefles.

+31 (0)6 45 40 24 70

Schieweg 1A, 2627 AN Delft

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Top
 
first class fitness

Bootcamp

wat wij doen

Bootcamp Delft

Bootcamp is een actieve training in de buitenlucht. Je traint in groepsverband je conditie en doet aan krachttraining. Bootcamp is niet complex qua oefeningen. Het is wel een pittige work-out op gebied van cardio en spierkracht. De work-out geeft je lichaam vorm. Je wordt mentaal en fysiek sterker. Het vetpercentage vermindert en de hoeveelheid spieren neemt toe.

Bootcamp 1

Bootcamp tegen overgewicht.

Net als alle andere vorm van sport. Het verschil is dat bootcamp een intensieve training is waarbij je gegarandeerd een grote hoeveelheid energie verbrandt. Je krijgt er daarbij veel kracht, conditie en voldoening voor terug. Volgens wetenschappers heeft bootcamp een positieve invloed op spieren, hart en bloedvaten.

Gezellig avontuur!

Je sport in een team, en dat zet extra kracht bij je prestaties. In teamverband overwin je obstakels en verbeter je jezelf iedere training opnieuw. Bootcamptrainingen worden ingepland bij voldoende belangstelling. Vraag naar planning!

onze filosofie

Resultaten behalen met evidence based methodes

Trainen. Voor een gezond lichaam en fitte geest.

Gezonde voeding. Gevarieerd eten met de Schijf van Vijf

Leefstijl. Goede nachtrust. Beperk alcohol en cafeรฏne. Voldoende bewegen. Regelmatig ontspannen

Ja! Stuur mij alle (start-)informatie