Even voorstellen

Ons bedrijf

BMFITT hanteert als werkgebied Delft en omstreken én Zuid Holland. Het bedrijf heeft een snelle groei doorgemaakt en meerdere Personal Trainers zijn inmiddels aan het bedrijf verbonden. Wij bieden jou als klant continuïteit te bieden door schaalvergroting en onze kwaliteit te borgen door een uitgebreid na- en bijscholingsprogramma van onze trainer / coaches.

Onze Filosofie; evicence based

Onze coaching is gebaseerd op vakkundige en maximaal gediplomeerde trainers. Uitgangspunt van al onze programma’s betreft het evidence based principe, waar in training the Big five centraal staat.

Big Five

De big five bestaat de squat, deadlift, farmerswalk, push up en de bent-over row. Het voordeel van deze oefeningen is, dat je je gehele lichaam gebruikt en dat alle grote spiergroepen dus worden getraind. Onze benadering is er altijd één van duurzaamheid. Wij leren u tijdens onze coachingstrajecten uw nieuwe gedrag eigen te maken. Onze eigen PT Studio is gevestigd in het gebouw van de sportschool Club SportsArt Fitness te Delft.

Door ons behandelde hulpvragen

Afvallen 100%
Aankomen 100%
Spieropbouw 100%
Voedingsadvies 100%
Vet verliezen 100%
Gedragscoaching 100%

.

Functioneel maar vooral ook fun!

De basis vormt trainen in dienst van presteren in dagelijks leven, werk, hobby en sport. Maar door in traingsprogrammas een funfactor mee te geven, nodigt het extra uit.

Niet in het sportcentrum, maar juist daarbuiten behaal jij jouw optimale kwaliteit van het leven.Om deze reden bieden wij diverse uitdagende Personal Trainingsprogramma’s voor iedere doelstelling.

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS INTAKE

.

Geleidelijke aanpassing voedingsgewoonten

Een geleidelijke aanpassing van je voedingsgewoonten biedt de grootste kans op succes.Meer over onze werkwijze: wij maken geen gebruik van pillen, maaltijdvervangers of andere hulpmiddelen die het jojo-effect bevorderen. Ook kiezen wij er niet voor om bijvoorbeeld alle koolhydraten of eiwitten van het menu te schrappen. Dit is op den duur niet vol te houden. We stellen samen een patroon op dat bij jou en je leefstijl past. Plus alle vitamines, mineralen, eiwitten, suikers en vetten zitten hierin die het lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren.

Nieuw leefpatroon

De basis blijft hetzelfde, dus iedereen in het gezin kan gewoon mee-eten. Je hoeft niet anders of apart of duurder te gaan koken. Je leert stap voor stap gezondere keuzes te maken en beter te eten. Voor je het weet is het een gewoonte, een nieuw patroon dat je betrekkelijk eenvoudig vol kunt houden en al snel zonder mijn hulp.

Gezonde voeding

Een gezonde leefstijl wordt in hoge mate bepaald door goede voedingsgewoonten. Wie gezond, vitaal, energiek en slank wil worden of blijven, moet in veel gevallen anders en beter leren eten.

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS INTAKE

 

Wij leren jou volhouden!

Regelmatig trainen gecombineerd met verantwoorde voeding is de oplossing. Echter, als het voorschrijven van de juiste adviezen voldoende zou zijn hadden we nu geen maatschappelijk probleem in de vorm van overgewicht. Dit is de reden dat ik me heb laten opleiden tot leefstijlcoach.Ik gebruik best-evidence (gedrags-) coachingstools, die jou helpen een verantwoorde leefstijl te integreren in je dagelijkse ritme.

 

.

Gezocht: Personal Trainer

Voor onze Personal training Studio in Delft zijn we opzoek naar gemotiveerde trainers die ons team komen versterken.Naast dat je komt te werken in een superleuk team zal je continue worden bijgeschoold in de meest recente ontwikkelingen in de branche op gebied van training, voeding, leefstijlcoaching, klantbegeleiding en automatisering.Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel!Ben jij (of ken jij) een personal trainer voor het verzorgen van één op één trainingen, ben je zelfstandig, en heb je geen 09.00 tot 17.00 mentaliteit?Stuur dan snel een mail met C.V. en motivatie naar: info@personaltrainerdelft.nl

Voorkeursopleiding voor: CHIVO, NASM, Bayesian BB, NSCA

Uitgangspunten

Geen angstverhalen, pillen of poeders
Verantwoord en passend bewegingsprogramma
Begeleiding alleen met gediplomeerd personeel
Gericht op behalen duurzame resultaten

Resultaatbronnen

Team

Please specify image url.

Team
BMFITT

Personal Trainers

 • Opleidingen: 38
 • Personal Trainers
 • Ervaring: 5+ jaar
Please specify image url.

Bart
Mergler

Bart Mergler

 • Opleidingen: 38
 • Personal Trainer, Gewichtsconsulent, Leefstijlcoach
 • Ervaring: 5+ jaar
Please specify image url.

Michella
Gühnen

Michella Gühnen

 • Opleidingen: 4
 • Personal Trainers
 • Ervaring: 2+ jaar
Please specify image url.

Lotte
Gras

Personal Trainer

 • Opleidingen: 6
 • Personal Trainer, Leefstijlcoach
 • Ervaring: 5+ jaar

Even voorstellen

 

 

.

Mijn naam is Bart Mergler. Personal Trainer, BGN Gewichtsconsulent en Leefstijlcoach.

Opleidingen

2017 : Chivo Functioneel Trainen 2016 : Chivo Leefstijlcoach 2016 : BFR2: Basis EHBO 2016 : BGN Coaching 2015 – 2016 : BGN Gewichtsconsulent 2016 : AALO Kettlebell Trainer 2015 : AALO Personal Trainer 2015 : AALO Fitness Master 2015 : AALO Fitness Trainer 2 2014 – 2015 : AALO Fitness Trainer 1 2013 : Fitvak! Fitness Trainer A

Werkervaring

2016 – heden: BGN Gewichtsconsulent Functie: Gewichtsconsulent 2016 – heden: Club SportsArt Fitness Functie: Zelfstandig Personal Trainer / Leefstijl Coach 2016 – heden: HealthCoachPlus 2016 – heden: BMFITT Lijfstijl Coaches Functie: Als ZZP bied ik mijn diensten aan als Leefstijl Coach / Personal Trainer 2015 – 2016: Active Health Center Leidschenveen Functie: Fitness Coach 2010 – 2015: Medewerker horeca bij diverse bedrijven

.

Mijn naam is Michella Gühnen, Personal Trainer & Leefstijlcoach

Ik ben werkzaam voor de Personal Training Studio BMFITT die in Club SportsArt Fitness aanwezig is. Door het volgen van verschillende opleidingen op het gebied van Personal Training (onder andere de Bayesiaanse-methode) en persoonlijke wedstrijdervaring heb ik van mijn passie mijn beroep weten te maken.

Specialiteiten: Aankomen/afvallen, Krachttraining, Techniektraining, Mentale ondersteuning/motivatie, Trainingsschema’s opstellen, Voedingscoaching.

Wat jouw doelen ook zijn, ik kan je helpen deze te bereiken. Natuurlijk met wetenschappelijk onderbouwde methodes (=bewezen effectief) en zonder dat je er alles voor opzij hoeft te zetten. Wil jij maximaal resultaat behalen en met een voldaan gevoel en een lach de sportschool uitlopen? Neem dan vandaag nog contact met mij op voor een gratis intake.

Met sportieve groet,

Michella Gühnen, mob: 06-45402470, e-mail: info@personaltrainerdelft.nl

 

.

Mijn naam is Lotte Gras, Personal Trainer.

Ik ben werkzaam voor de Personal Training Studio BMFITT die in Club SportsArt Fitness aanwezig is.

Zelf heb ik ervaren dat als de binnenkant in balans komt, de buitenkant uiteindelijk vanzelf mee zal veranderen. Daarom zal ik je, naast het begeleiden in je voedingspatroon en het uitdagen van je fysieke mogelijkheden, ook uitdagen om naar jezelf als mens te kijken en gedragspatronen onder de loep te nemen. Uiteindelijk neem je jezelf overal mee naartoe en niks is dan fijner om in harmonie te zijn met jezelf.

Samen met jou kijk ik naar je doelen en hoe je die kan behalen. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je in je eigen kracht komt te staan, je veel doelen kan bereiken in je leven. Aan de hand van oplossingsgericht coachen, voeding en training zal ik je tools meegeven die passen in jouw leefstijl en waar je de rest van je leven nog profijt van kan hebben om jezelf te blijven ontwikkelen.

Vraagstukken waarmee je ik je onder andere kan helpen:

Afvallen Aankomen Fitter/Vitaler worden Gelukkiger worden Stressmanagement Bewust worden van beperkende overtuigingen & patronen Slaapproblemen Het (her)vinden van jouw kracht, talenten en competenties Dus merk jij dat je ergens niet tevreden over bent en gun jij jezelf om het beste uit het leven te halen? Dan durf ik de uitdaging aan om met jou samen jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Met Sportieve groet,

Lotte Gras

BMFITT, dé professionele organisatie voor al uw gezondheidsdoelstellingen.

Verantwoord Trainen, afvallen, aankomen, fitter en sterker worden, kan alleen in een professioneel ingerichte omgeving. Bij BMFITT vindt u die omgeving.

bmfitt

BMFITT IS UW PARTNER IN DUURZAME RESULTATEN

Meld je vandaag nog aan

Stel niet uit tot morgen, wat je vandaag kan doen.Maak vandaag nog een begin om je leven een nieuwe een gezonde wending te geven onder leiding van het gediplomeerde team van BMFITT.

Meld je nu aan voor een gratis intake gesprek.

Homegratis intake!