First Class Fitness heeft een splinternieuwe gym aan de Schieweg te Delft. Nu ook voor groepslessen. Claim de gratis proefles.

+31 (0)6 45 40 24 70

Schieweg 1A, 2627 AN Delft

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Top

Beste Personal Trainer van Delft

rivm:-meld-mogelijke-bijwerkingen-koperspiraaltjes-bij-mebi

Beste Personal Trainer van Delft

Winnaar Dutch Fitness Award

Tijdens de FitFair van 22 november 2019, vond de uitreiking plaats van de jaarlijkse prestigieuze Dutch Fitness Awards. De beste Nederlandse en Gemeentelijke Fitnesscentra en Personal Trainers waren hiervoor gevraagd bijeen te komen. Alle deelnemers werden door een zorgvuldig samengestelde vakjury beoordeeld. Net als voorgaande jaren, bleek First Class Fitness weer tot de top van Nederland te behoren.

ZEER HOGE WAARDERING VAN 9,9 TIJDENS DUTCH FITNESS AWARDS
Met bescheiden trots kunnen wij dan ook hier mededelen dat BMFITT bij de 10 beste landelijke Personal Trainers behoort.
Vierde, als ‘beste Personal Trainers van Zuid-Holland’ en maar liefst op de 1e plaats als beste ‘Personal trainer van Delft’. De stemmers waardeerden First Class Fitness met een gemiddeld cijfer van 9,9!

Duizenden Personal Trainers nemen deel aan de jaarlijkse Dutch Fitness Awards. Het is dan ook niet zo maar een prijs. Als je bij de Dutch Fitness Awards bij de beste hoort, dan heb je een onderscheidend profiel op basis van bovengemiddelde kwaliteit.

ZOWEL HOGE PROFESSIONALITEIT DAN OPLEIDINGSNIVEAU
Ook heeft First Class Fitness op 14 november jl. meegedaan aan een test die door een vakjury, bestaande uit een 8-tal experts van NL-Actief, is afgenomen. Hierbij werd gekeken naar professionaliteit en het opleidingsniveau van First Class Fitness. Resulterend werd First Class Fitness genomineerd tot de top 10 van best gewaardeerde Personal Trainers.

First Class Fitness blijft zich ontwikkelen en wil een ieder bedanken voor zijn of haar steun! Zij die willen kennismaken met de succesvolle programma’s van First Class Fitness, zijn van harte welkom om zich aan te melden voor een een gratis intake.

Share
Geen reacties
Reageer
Naam
E-mail*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.