First Class Fitness heeft een splinternieuwe gym aan de Schieweg te Delft. Nu ook voor groepslessen. Claim de gratis proefles.

+31 (0)6 45 40 24 70

Schieweg 1A, 2627 AN Delft

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Top
kennismaken

Bart van Reenen

Een mensen mens

Vanuit de horeca ben ik gestart met het vak Personal Trainer. Mijn passie ligt al 18 jaar lang bij sporten.  Hoe mooi is het dat je van je passie je vak kunt maken. In mijn vrije tijd besteed ik ook veel tijd in de sportschool. Als het weer het toelaat sport ik ook buiten. Dat doe ik ook met mijn klanten. dat maakt de trainingen afwisselend en leuk.

Buiten het geven van trainingen is voeding ook een belangrijke factor voor resultaat. De 80/20 regel geldt hiervoor. Dat wil zeggen dat bijvoorbeeld om af te vallen het voor 80% belangrijk is om je voeding aan te passen en zal 20% van je trainingen meetellen in resultaat. Daarom heb ik de opleiding BGN Gewichtsconsulent gedaan.

Opleidingen en skills

Ik heb drieluik trainen, voeding en coaching in mijn skills zitten. dat betekent dat doelen halen altijd effectief is omdat we zowel het bewegen als je voeding aanpakken.

”Wil jij afvallen/aankomen en/of je fitter voelen? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek.”

bart van reenen