First Class Fitness heeft een splinternieuwe gym aan de Schieweg te Delft. Nu ook voor groepslessen. Claim de gratis proefles.

+31 (0)6 45 40 24 70

Schieweg 1A, 2627 AN Delft

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Top
kennismaken

Bart Mergler

MIJN NAAM IS BART MERGLER. PERSONAL TRAINER, BGN GEWICHTSCONSULENT EN LEEFSTIJLCOACH.

Wie is Bart

Bart is een sportieve ondernemende goed opgeleide personal trainer en leefstijlcoach. Al meer dan 18 jaar is sport zijn passie en leefstijl. De oorsprong van Bart zijn carrière startte in de horeca. Werken met mensen is hem goed bevallen. Met mensen werken in combinatie met zijn passie uitoefenen in de sport heeft hem er toe gebracht personal trainer te worden. Bart is zelf een sportieve man die in zijn vrije tijd veel traint. Bart weet door zijn enthousiasme en vakmanschap cliënten te motiveren om aan de slag te gaan met een gezondere leefstijl. Is afvallen jouw wens of fitter worden? Bart kijkt samen met jou wat je instapsituatie is en begeleid jou op een persoonlijk niveau naar doelen die haalbaar zijn. Bart werk zowel binnen als buiten, dat maakt de trainingen wel zo afwisselend.

Opleiding

Na het behalen van de opleidingen van Fitness A en B heb ik diverse personaltrainer-opleidingen gedaan. Voeding is onlosmakend onderdeel om afslankdoelen te halen heb ook de opleiding gewichtsconsulent afgerond. Doen en volhouden zijn zaken die ik met gerichte coachopleidingen richting mijn klanten kan omzetten in daden. dat maakt mijn begeleiding een geheel.

”Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek.”

bart