First Class Fitness heeft een splinternieuwe gym aan de Schieweg te Delft. Nu ook voor groepslessen. Claim de gratis proefles.

+31 (0)6 45 40 24 70

Schieweg 1A, 2627 AN Delft

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Top
 
wat past bij jou

Afvallen in Schipluiden

Nederlanders worden te zwaar. De media staat er vol van. Wellicht weet je zelf wat dat is of ken je mensen in jouw omgeving die hiermee kampen? Woon je in Schipluiden en ben je opzoek naar de juiste begeleiding in afvallen? Als Personal Trainer ben ik ook een geaccrediteerde gewichtsconsulent. Mijn bedrijf zit in Delft en dat is dichtbij Schipluiden.  Een plaats die ik als gewichtsconsulent en Personal Trainer reken tot mijn werkgebied. Je bent als inwoner van Schipluiden van harte welkom om kennis met mijn werkwijze te komen maken in Delft.

WAT ZIJN DE VOORDELEN MET EEN GEWICHTSCONSULENT ACTIEF IN SCHIPLUIDEN

  • Korte reistijd
  • Consult tijden in overleg wanneer het jou uitkomt
  • Combinatie met personal training of vrij trainen mogelijk
  • Grote effectiviteit
  • Vergoeding via aanvullende zorgverzekeraar
  • Duurzaam resultaat
  • Gegarandeerd resultaat, door bewezen technieken

ADVIES OP BASIS FEITEN

Als je af wilt slanken zijn er allerlei diëten mogelijk om dit doel te bereiken. Feit is echter dat het altijd een tijdelijk resultaat biedt. Terugvallen ligt op de loer als je stopt met dit dieet. Als je op een gezond gewicht wilt komen en blijven zul je je gedrag voor altijd moeten aanpassen in voedingskeuze en bewegen. Een geaccrediteerde gewichtsconsulent kan je hierbij helpen.

BEWUSTWORDING ALS EERSTE HULPMIDDEL

Ik werk met een voedingsapp. Deze zet ik in om je bewust te maken van wat je in het normale leven eet en hoeveel energie dit geeft. Dit heeft heel snel inzicht. De volgende stap is coaching in kleine stapjes in verandering die je vol kunt houden.

WOON JE IN SCHIPLUIDEN? START VANDAAG NOG!

Zet vandaag nog die eerste stap en kom kennismaken met mij die jou de aankomende tijd gaat coachen naar een sterker, fitter en gezonder leven. Woon je in Schipluiden of directe omgeving? Dan is de kans groot dat we al dezelfde week van je aanmelding een start maken.

Fitness met een fun factor

Ja! Stuur mij alle informatie over gezonde beweegprogramma’s

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.