bmfitt delft
Over ons

Een goede Personal Trainer word je mede door te luisteren naar je klanten en de juiste bijscholing. Daar zijn wij bij BMFITT groot door geworden. Inmiddels is BMFITT flink gegroeid en hebben meerdere Personal Trainers zich aangesloten. Het werkgebied van BMFITT is geheel Zuid Holland en in het bijzonder Delft en omliggende gemeentes.

Volg ons
bmfitt delft

Personal Training Den Hoorn

Personal Training Den Hoorn

Personal Training Den Hoorn

In veel meer plaatsen dan vroeger is nu Personal Training mogelijk, zo ook Personal Training Den Hoorn. Zoek je een Personal Trainer en woon je in of in de buurt van Den Hoorn. Zoek niet verder want je hebt de juiste gevonden! In deze tijd is het duurzaam resultaat behalen in doelen als fitter worden, meer energie krijgen en op gewicht komen en blijven nog nooit zo dichtbij geweest!

Personal Training ook voor jou!

In mijn praktijk merk ik dat de drempel voor sommige wegens misverstanden over het vak Personal Training nog wat te hoog is. Laat ik deze eens wegnemen. Er wordt gedacht dat Personal Training alleen voor diegene bestemt is die de luxe hebben van veel inkomen. Echter niets is minder waar. Personal Training Den Hoorn is voor iedereen bereikbaar. Hoe groot je budget ook is. Als je dit bijvoorbeeld vergelijkt met de kosten van een fitnesscentrum. Gemiddeld maakt 15% van alle fitnessabonnees gebruik van het abonnement. Indien we dit projecteren op de gemiddelde looptijd en de (meestal) niet gerealiseerde doelstellingen, dan kunnen wij niet anders concluderen dan dat een Personal Trainer de meest kosteneffectieve investering is in jouw gezondheid.

Ieder persoonlijk doel is anders, daarom is mijn personal training afgestemd op jouw persoonlijk doel.
Ik motiveer en ondersteun je in het plezier van bewegen en sporten en zorg er bovendien ook voor je training veilig uitvoert. Veiligheid en vertrouwen zijn van grote waarde en dat ben ik mij zeer van bewust. Mijn werkwijze geeft mij als personal trainer zeer goede handvatten om betaalbaar en effectief met jou aan de slag te gaan.

Personal Training Den Hoorn geeft ook de juiste voedingsbegeleiding

Het belang van voeding wordt vaak onderschat bij het behalen van gezondheidsdoelen. Als Personal Trainer heb ik ook de juiste kennis en diploma’s om de juiste voedingsbegeleiding met je op te starten. Bewegen en training zijn zeer een belangrijke voorwaarden voor gezondheid, maar de juiste voedingsadviezen zullen nog meer bijdragen in de boogde resultaten. Als Personal Training Den Hoorn geef ik daarom zoveel meer dan alleen een training en kan ik je vertellen dat ik ook een voeding en leefstijl coach ben. In de basis bestaat mijn dienstverlening uit een gewogen en individuele balans van bewegen, voedingsadvies, coaching en meting.

Belangrijk te melden is ook mijn erkende Gewichtsconsulent achtergrond. Veel aanvullende zorgverzekeraars vergoeden de begeleiding van een erkende BGN gewichtsconsultent. Dit betekent dat ik de beschikking heb over wetenschappelijk verantwoord voedingsadvies.

Ook wel eens dieet gevolgd?

Herkenbaar? Een dieet volgen, afslanken en na stoppen weer aankomen? Ik hoor het vaak van mijn klanten, ze hebben ook een doelstelling tot afvallen en hebben al meerdere diëten gevolgd. Eigenlijk werkt ook ieder dieet, alleen voor hoe lang? Je houdt het vaak niet vol en stoppen ligt op de loer.
Als je stopt het dieet, stopt ook in de meeste gevallen het afvallen en ga je door oud gedrag weer op te pakken weer aankomen. Waarschijnlijk weet je dan ook, dat je vaak meer gaat wegen na het stoppen van je dieet.

Het jojo effect is niet gezond dus duurzame gedragsverandering dat vol te houden is is altijd beter.

Personal Training Den Hoorn, De eerste stap is gezet

Enthousiast geworden na het lezen van dit verhaal? Nu nog even het contactformulier invullen.

GRATIS INTAKE