bmfitt delft

Een goede Personal Trainer word je mede door te luisteren naar je klanten en de juiste bijscholing. Daar zijn wij bij BMFITT groot door geworden. Inmiddels is BMFITT flink gegroeid en hebben meerdere Personal Trainers zich aangesloten. Het werkgebied van BMFITT is geheel Zuid Holland en in het bijzonder Delft en omliggende gemeentes.

Volg ons
bmfitt delft

Afslanken Delft

 

Wil jij afslanken en woon je in of in de buurt van Delft? Dan zocht je op Afslanken Delft.

Ben jij op zoek naar een Personal Trainer in de omgeving van Delft die jou kan begeleiden in afslanken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken persoonlijk en doelgericht met de methode Afslanken Delft.

Beter duurzaam afslanken dan jojo-en

Herken je dit? Na een dieet ben je enkele kilo’s afgevallen. Echter zitten deze er zo weer aan als je stopt met diëten. Het is een veelvoorkomend probleem. Afvallen gaat wel na opletten maar blijven je kilo’s kwijt raken is moeilijk. Het zogenaamde jojo-effect is niet goed voor je gezondheid. Het belast je aderen en spieren waaronder ook je hart. Voor je gezondheid is het beter om langzaam af te slanken en dan dit gewicht te behouden.

Beweeg vooral voor je gezondheid

Het succes in de methode afslanken Delft zit hem in het advies wel dagelijks te bewegen en meerdere keren per week krachttraining te doen. echter is dit belangrijk voor je gezondheid en een gezond lichaam valt gemakkelijke af dan een ongezond lichaam. Dagelijks bewegen is gebaseerd op het advies van de gezondheidsraad nieuwe beweegrichtlijnen 2017

Ook is het goed om je lichaam in goede conditie te houden en te shapen als je regelmatig beweegt en sport.  De Personal Trainers van BMFITT zullen je hierin begeleiden en je enthousiast maken om dit ook dagelijks te gaan doen.

Stappen zetten in duurzaam afslanken

Een mens is een gewoonte dier. veranderen is niet altijd gemakkelijk en wordt vaak gezien als lastig. Dat komt omdat je snel resultaat wil zien en dan te grote stappen zet. Wij van BMFITT hebben de filosofie dat je met kleine sta[pen ook resultaat haalt. Daardoor zijn de veranderingen niet te groot en is het beter vol te houden. Dus je eetpatroon en beweegritme met kleine stapjes veranderen is beter dan allen direct omgooien. Als het eerste stapje efficiënter wordt kunnen we de volgende zetten. Resultaat op de langere duur verzekerd.

Wil jij weten wat de methode afslanken Delft inhoud? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis intake.